Her finder du:

 • Hvordan foregår uddannelsen?
 • Moduler, datoer og tid
 • Certificering
 • Tilmelding og pris
 • Afklarende samtale

Hvordan foregår uddannelsen?

Uddannelsen foregår online og består af 6 moduler og hvert modul strækker sig over 2 uger.

Mellem modul 3 og 4 er der indlagt en kort undervisningspause for at give dig mulighed for at arbejde med indholdet fra de første 3 moduler og omsætte det til egen daglig praksis inden der bygges mere oven på. Samlet set strækker uddannelsen sig over 14 uger.

Til hvert modul frigives videoer med online undervisning og andet relevant indhold til det pågældende tema. Indholdet frigives løbende og efter nedenstående kalender.

Materialet ligger på et online forum, som du har et personligt login til. Der vil være både teori og praksis til temaet samt inspiration til, hvordan du kan arbejde med at implementere og forankre temaet i praksis.

Til hvert modul vil der være opgaver tilknyttet din egen praksis.

Undervejs i forløbet har du mulighed for skriftligt at stille afklarende spørgsmål til indholdet. Ved afslutningen af hvert modul får du adgang til en video med svar på alle spørgsmålene.

 

Moduler, datoer og tid:

Introduktion til forløbet – 29. februar – 7. marts 2024

Online-live møde: Som opstart af uddannelsen mødes vi til online-live torsdag 7. marts kl. 19 – 20

Modul 1: Nervesystemet – 7. marts – 21. marts 2024

Modul 2: Fysisk – sanser – 21. marts – 4. april 2024

Modul 3: Fysisk – motorik – 4. april – 18. april 2024

Online-live møde: Inden pausen mødes vi til online-live torsdag 18. april kl. 19 – 21 for at gøre status over de første 3 moduler

Pause, tid til forankring i hverdagen – 18. april – 25. april 2024

Modul 4: Psykisk – 25. april – 9. maj 2024

Modul 5: Social – 9. maj – 23. maj 2024

Modul 6: Kognitiv – 23. maj – 6. juni 2024

Online-live møde: Som afslutning på uddannelsen mødes vi til online-live torsdag 6. juni kl. 19 – 21

 

Bonus: Ved tilmelding før 1. februar får du desuden en gratis workshop-dag med fuld forplejning for nye og tidligere BevægelsesMENTORer med i prisen (værdi 1.995 kr. + moms). Workshoppen afholdes fredag 17. maj 2024 på konferencestedet Musholm ved Korsør.

Efter de 14 ugers undervisning på uddannelsen har du frem til slutningen af oktober 2024 til at arbejde med certificeringsopgaven. Opgaven handler om at du viser, at du kan anvende den viden du har fået på uddannelsen til den gruppe børn, som du arbejder med. Når din opgave er godkendt, bliver du certificeret som BevægelsesMENTOR og modtager et diplom som bevis for din nye titel. Læs mere i afsnittet Certificering længere nede på siden.

Læs mere om indhold på de enkelte moduler HER

Astrid Maria Jørgensen, musikpædagog siger:

At være på BevægelsesMENTOR Uddannelsen har ændret mit børnesyn. Jeg har fået konkret brugbar viden og værktøjer til at møde barnet og se ind bagved i forhold til, hvad man umiddelbart kan se. Så TAK for dig Charlotte og for alt det, du deler ud af!

Ghita Cini, som er lærer fortæller om uddannelsen:

Med den nye viden jeg har fået, er det blevet sjovere at planlægge bevægelsesaktiviteter med min børnegruppe. Du, Charlotte og dit team har været virkelig professionelle hele vejen igennem. Det gælder teknik, videoer og arbejdsbøger, samt hurtige til at svare på spørgsmål. Det har fungeret rigtig godt.

Certificering

Den 14 uger lange uddannelse kan afsluttes med en certificering som BevægelsesMENTOR. Det er ikke et krav, du bestemmer selv om du vil lade dig certificere.

For at kunne blive certificeret BevægelsesMENTOR skal du have deltaget på BevægelsesMENTOR Uddannelsen online og have set alle videoer i det online forum.

Certificeringen tager udgangspunkt i alt det, vi har været igennem på uddannelsen både teoretisk, praktisk og i forhold til din rolle som MENTOR. Vi lægger vægt på, at du kan bruge det, du har lært i din praksis og certificeringen er bygget op omkring det.

Du vælger ét af de tre hovedområder fra uddannelsen:

 1. Legemodellen og Legeskemaet
 2. Motorisk observation igennem leg
 3. Læringspyramiden og regulering af nervesystemet

Til alle 3 hovedområder vil der være et spørgsmål til din rolle som BevægelsesMENTOR.

  Skriftlig del

  Efter uddannelsens 6 moduler, dvs. fra juni 2024 og til oktober 2024 arbejder du med din certificeringsopgave. Senest 27. oktober 2024 afleverer du en skriftlig opgave, som tager udgangspunkt i din praksis og hvor du forklarer, uddyber og perspektiverer ved hjælp af de teorier og værktøjer, du har lært på uddannelsen.

  Når opgaven er godkendt, får du tilsendt et diplom via e-mail.

  Tilmelding og pris

  Du tilmelder dig og køber uddannelsen via ét af nedenstående links.

  Tilmelding early bird pris:

  Arbejder du i en offentlig institution og ønsker faktura sendt til EAN nummer, så tilmelder du dig ved at udfylde formularen du finder HER

  Deltager du som privat person, har din egen virksomhed eller hvis du arbejder i en privat virksomhed tilmelder du dig herunder:

   

  Early bird pris gælder INDTIL 1. februar 2024:

  Pris for BevægelsesMENTOR Uddannelsen online: 18.500 kr (23.125 kr. inkl. moms).

  Early bird pris: 14.500 kr. (18.125 kr. inkl. moms).

  Spar 4.000 kr. på selve uddannelsen ved tilmelding før 1. februar 2024.

  Bonus: Ved tilmelding før 1. februar får du desuden en gratis workshop dag med fuld forplejning for nye og tidligere BevægelsesMENTORer med i prisen (værdi 1.995 kr. + moms).

  Samlet besparelse på 5.995 kr. ved tilmelding før 1. februar 2024.

   

  Afklarende samtale

  Lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan BevægelsesMENTOR Uddannelsen kan være med til at skabe værdi for dig, dit arbejde og ikke mindst de børn, du omgiver dig med.

  Du kan booke en samtale HER

  Prisen inkluderer:

  • 14 ugers online undervisning med både teoretiske og praktiske videoer
  • Online-live møder i løbet af uddannelsen
  • Adgang til online forum med personligt login i 12 måneder
  • Udførligt undervisningsmateriale lige til at bruge i praksis
  • Arbejdsark/arbejdsbog til hvert modul
  • Relevante artikler til download
  • Legekataloger du kan bruge med børnene med det samme
  • Masser af inspiration til at udvikle dig som MENTOR og som menneske
  • Dygtige gæstelærere
  • Certificering + BevægelsesMENTOR diplom – til en værdi af 3.000 kr. + moms
  • Bonus ved køb inden 1. februar 2024. Gratis workshop med fuld forplejning på konferencestedet Musholm 17. maj 2024 – til en værdi af 1.995 kr. + moms

   Betalingsbetingelser

   Ved afmelding mindre end 2 måneder til uddannelsesstart kræves 50% af den fulde pris.

   Ved mindre end 1 måned til uddannelsesstart gives ingen refusion.

   Det samme gælder, hvis du undervejs vælger at stoppe på uddannelsen.

   Jeg synes det har været et godt forløb, også selvom vi kun har mødtes online. Igennem forløbet har jeg fået øjnene op for at se dybere ind i de lege, vi laver med børnene.

   Janni Holmeskov Kjær, Pædagog, København

   Med den nye viden jeg har fået, er det blevet sjovere at planlægge bevægelsesaktiviteter med min børnegruppe.

   Du, Charlotte og dit team har været virkelig professionelle hele vejen igennem. Det gælder teknik, videoer og arbejdsbøger, samt hurtige til at svare på spørgsmål. Det har fungeret rigtig godt.

   Ghita Cini, Lærer, Stege

   Det har været et rigtigt spændende og interessant forløb. Jeg har virkelig fået meget stof med, jeg kan bruge. Jeg er blevet klogere på, hvordan jeg kan justere på en leg, og hvordan jeg kan understøtte elevers motorik i højere grad end tidligere.

   Brian Rasmussen, Lærer, Horsens

   Uddannelsen burde udbredes til endnu flere, både fagpersoner men også forældre. Der er meget god grundviden, som mange kan have gavn af for at være gode voksne, der understøtter trivsel og livsmestring blandt børnene.

   Sarah Hofmann, Pædagogmedhjælper, Risskov

   Det er en super fantastisk uddannelse, og så vigtigt ét område at prioritere i folkeskolen.

   Vivi Kristensen, Pædagog, Silkeborg

   Det har været SUPER-inspirerende at deltage i forløbet! Jeg har lært meget nyt og fået mange nye værktøjer, som kan hjælpe mig med at se det enkelte barn på en ny måde.

   Charlotte Henriksen, Lærer, Haderslev

   Uddannelsen har været fantastisk. Jeg har fået en dybere forståelse for ’hele’ barnet, og jeg har mere overblik. Jeg kunne godt tænke mig at deltage igen sammen med en eller flere af mine terapeutiske og tværfaglige kolleger.

   Margrét Ólafsdóttir, Fysioterapeut, Odense

   Det har været enormt spændende og lærerigt at deltage på forløbet. Jeg synes, at det tekniske har fungeret fantastisk – stor ROS til jer.

   Annemette Møller, Selvstændig massør, yogalærer & zoneterapeut , Sønderborg

   Tusind tak for et meget inspirerende og veltilrettelagt forløb. Med mange gode underviseroplæg og fine brugbare arbejdsbøger.

   Britta Isaksen, Lektor, Skibby

   Tak for et inspirerende og lærerigt forløb! Jeg er blevet klogere på børn, og jeg er blevet klogere på mig selv. Det har været fedt at arbejde med at få LEGEN i centrum. At opleve at legen kan foldes så meget ud og have så mange forskellige vinkler. Tænk sig, hvis man kan lege sig til et sundere liv fyldt med læring og trivsel.

   Anne Møller, Lærer, Ry

   At være på BevægelsesMENTOR Uddannelsen har ændret mit børnesyn. Jeg har fået konkret brugbar viden og værktøjer til at møde barnet og se ind bagved i forhold til, hvad man umiddelbart kan se. Så TAK for dig Charlotte og for alt det, du deler ud af!

   Astrid Maria Jørgensen, Musikpædagog, Herning