Privat

For børn og forældre

Jeg tilbyder individuelle workshops for børn og forældre med særlig fokus på, at give børn mere indre ro.

Hvis vi er stressede af den ene eller anden grund arbejder vores hjerne ikke særlig godt og derfor er indre ro – både kropsligt og mentalt – afgørende for barnets evne til at trives og være parat til at tage imod læring.

Jeg hjælper børn, der har;

  • Motoriske problemer
  • Særligt sensitive børn
  • Urolige børn
  • Børn med angst
  • Børn med ADD og ADHD

Det, der ofte sker når børnene er ude af balance er, at de lukker ned for deres krop og deres følelser. Herfra er det svært at mærke deres indre GPS og dermed er det også svært at navigere sikkert i livet både i forhold til deres egne behov og i forhold til deres sociale relationer.

Jeg hjælper børnene ved at tage udgangspunkt i kroppen. Kroppen har meget visdom og hvis vi af forskellige årsager er ude af balance – enten fysisk, mentalt eller følelsesmæssigt, så vil vores krop være et spejl på det – kroppen er nemlig en sladrehank. Når vi begynder at få kroppen tilbage i balance vil barnet ofte opleve mere styrke både mentalt og følelsesmæssigt.

Jeg tager udgangspunkt i kroppens zone 1, som udgøres af muskler tæt på vores kropsstamme. Særligt vores vejrtrækningsmuskel – diagphragma – er væsenlig. Når den fungerer godt, er den også en kontakt til vores rolige nervesystem – det parasympatiske nervesystem.

På en familie-workshop lærer du sammen med dit barn at finde ro hver for sig og sammen. Det lærer I gennem enkle værktøjer, som I kan bruge i hverdagen.

Min erfaring viser, at børnene efter forløbet oplever:

  • Mere indre ro
  • Bedre kontakt til deres følelser
  • De har lettere ved at navigere i deres hverdag
  • Deres sociale relationer fungerer bedre

For at det skal have en vedvarende effekt i børnenes hverdag er min erfaring, at det er afgørende, at både forældre og søskende kan støtte op omkring forløbet. En del af forløbet er derfor en workshop for barnet, forældre og søskende.

En familieworkshop varer i 4 timer

I fortæller om jeres udfordringer og hvordan det påvirker jeres hverdag.

Vi arbejder på forskellig vis med kroppen, for at få nervesystemet til at finde ro. Nervesystemet er socialt, så alle påvirker hinanden. Jeg skræddersyr workshoppen, så den passer præcis til jeres familie.

I får powerfulde hjemmeøvelser, der passer præcis til jeres udfordringer og som er lette at integrere i hverdagen.

Prisen for workshoppen er 10.000 kr + moms (12.500 kr incl. moms)

Der vil være fuld forplejning på workshoppen.

Jeg har sessioner på Østerbro i København.

Book en tid, skriv til mig her