Savner du inspiration og faglige input til at få mere bevægelse ind i børns hverdag?

Kom til inspirationsmøde og få fagligt input der kan inspirere dig til at finde din vej frem. På dagen får du inspiration til, hvordan leg, krop og bevægelse kan støtte børns forudsætninger for læring med Legemodellen som metode.

Ønsker du at arbejde med bevægelse, er det vigtigste, at du finder de metoder, der virker for dig, så du kan være autentisk. Bevægelse handler eksempelvis om meget mere end idræt. Det handler nemlig om at tænke kropslighed meget mere bredt og vide hvorfor og hvordan du kan forankre leg, krop og bevægelse på mange forskellige måder.

BevægelsesMENTOR Uddannelsen arbejder vi i krydsfeltet mellem neurovidenskab og mindfullness og er optaget af, hvordan vi får børn til at stå stærkere i sig selv ved at få kroppen mere med. Vi kobler teori og praksis, og arbejder helhedsorienteret med krop og læring. Den grundlæggende metode på uddannelsen er Legemodellen, som netop handler om, hvordan vi styrker børn fysisk, kognitivt, psykisk og socialt.

Så essentielt handler det om at vide, hvordan vi bruger bevægelse til at støtte børns almene udvikling, deres trivsel og ikke mindst tænke, hvordan vi booster børns forudsætninger for læring ved at have kroppen mere med.

Agenda for eftermiddagen
Introduktion til Legemodellen:

  • Hvordan styrker vi barnet fysisk, kognitivt, psykisk og socialt gennem bevægelse?
  • Konkrete ideer som du kan bruge allerede næste dag

Tid & sted

Onsdag d. 20. marts 2019
Kl. 16.30 – 18.30
SingularityU Nordic, Titangade 11, 2200 København N. 

Tilmelding

Find din gratis billet her

Skulle du blive forhindret i at deltage, må du meget gerne give os besked i god tid pr. mail info@motorikcenter.dk eller telefon: 30 34 13 84.

Vi byder på lidt eftermiddagssnacks og kaffe, og glæder mig til en inspirerende eftermiddag i selskab med jer.