Chalotte Runge
Ejer/Grundlægger af Motorikcenter

Mit navn er Chalotte Runge, grundlægger og ejer af Motorikcenter.dk. Jeg brænder for, at være med til at forankre mere krop og bevægelse i børns og voksnes hverdag.

Mit ekspertområde er forankring af bevægelse i praksis og særligt i forhold til, hvordan vi får de kropsusikre og urolige børn inkluderede. Jeg har været ansvarlig for mange projekter de seneste 10 år og det giver mig en solid viden om, hvad der skal til, for at visionerne bliver til virkelighed.
Jeg har grundlagt BevægelsesMENTOR Uddannelsen, hvor hold 3 netop er afsluttet.

Hent det fulde CV fra Chalotte Runge

Louise Løvgreen
Konsulent hos Motorikcenter

Jeg er 31 år og bor på Østerbro med min kæreste og søn. Jeg er uddannet lærer i 2010 fra N. Zahles Seminarium. Jeg har dansk, matematik, hjemkundskab og idræt som linjefag. Jeg har læst idræt og sundhed på Syddansk Universitet i et år. Jeg har taget BevægelsesMENTOR uddannelsen hos motorikcenter.dk og blev færdig i 2014. Jeg dyrker meget sport selv, og jeg elsker at se, hvor stor glæde bevægelse og leg har for mange børn.

Jeg brænder for at sprede bevægelsesglæden og hjælpe andre til at implementere meningsfyldt bevægelse i arbejdet med børn og i arbejdet med børn og læring.

Jeg har set en masse eksempler på, hvor stor betydning bevægelse kan have for indlæring, trivsel, sundhed og motivation hos børn. Bevægelse gør eleverne aktive, læringsparate og mere glade.

I mit daglige arbejde, som lærer og bevægelsesvejleder, implementerer jeg bevægelse i hele skoledagen, og jeg er med til at skabe en kultur, hvor bevægelse spiller en central rolle. For mig er det vigtigt at bevægelse er integreret i undervisningen, som en del af elevernes måde at lære på, men også i form af små brain breaks og længere pauser. Det er både små og store bevægelser, høj puls og meditation.

Du kan opleve mig som underviser på flere af Motorikcenters kurser.

Minea Neigaard
Konsulent hos Motorikcenter

Jeg er læreruddannet og cand.pæd. i didaktik. Jeg er lektor på pædagog- uddannelsen i UC-Syd, og her underviser jeg bl.a. i ”mediekultur og mediepædagogik”. 
Der er en tendens til, at iPaden udsættes for kritik i medierne ift. stillesiddende aktiviteter og dovne børn. Jeg er netop optaget af, hvordan lærere og pædagoger kan kombinere iPaden med bevægelse, leg, samarbejde og læring.

Ninna Sommer
Personlig assistent

Mit navn er Ninna Sommer. Jeg arbejder som personlig assistent i Motorikcenter.dk

At arbejde med Chalotte og Motorikcenter.dk er ikke “kun” administration og kontorarbejde, for mig det er kontor-hjertearbejde. Chalottes arbejde for og med børn via voksne på institutioner og skoler er livsnødvendigt, hvis vi alle ønsker at støtte og skabe glade børn. Jeg assisterer Chalotte, så hun kan have 100 % fokus på at hjælpe børn over hele landet til at få kroppen ind i hverdagen. OG støtte de voksne i at se børnene i deres største lys, så de kan udfolde sig.